Boyfriend farmer igen/nem?

A húszas éveim közepére már könnyen választottam magamnak ruhákat. Az internetes vásárlásaim közül is egyre kevesebbet kellet visszaküldenem, már tudtam milyen fazonok állnak jól ismertem már a megfelelő méreteket nadrágban, szoknyában felsőben. Aztán 38 évesen jött a terhesség és felszedtem 18 kilót. A szülés után nagyon lassan sikerült fogynom. Mire megközelítettem de soha el nem értem és nyilván már nem is fogom a korábbi súlyomat, már elmúltam 40 éves. A bűvös 40+ megkezdődött 🙂 És rá kellett jönnöm, hogy már nem állnak jól a ruháim valamiért. (Mert nagy lett a popóm? Hahaha!!!) Át kell alakítanom a ruhatáramat, vagy én is egy negyvenes anyuka leszek, aki bennragadt egy húsz éves csaj ruháiban. Pedig én elegáns negyvenes nő akarok lenni!

Az én egyik alapdarabom a farmer volt korábban és most is. Persze skinny farmert hordtam, mi mást… (Utólag látva a képeimet, ez már régen sem volt jó döntés :D) Amikor újra belefértem egy régi nadrágomba, gyorsan belepréseltem magam. És el kell fogadnom, hogy már nem vagyok szűk farmer kompatibilis. Meg mondom őszintén, ettől még hordok szűk farmert azokon a napokon, amikor nem zavar hogy szélesebb lett a csípőm és vaskosabb a combom. De van amikor zavar… Olyankor viszlát skinny!

Hello Boyfriend!!!

A boyfriend farmer igazi 40+ alapdarab! Mert kortalan, mert minden méretben jól néz ki, mert minden stílusba beilleszthető, mert mindenkinek van egy szuper fazon. Csak meg kell találni.

A méretválasztás fontos. Kövesse az alakot, ne lógjon túlságosan a fenék alatt. Lehetőség szerint lefelé szűküljön, főleg ha széles a csípő A derekánál legyen passzos, ne az öv fogja össze és ne is legyen szűk, ne buggyanjon ki fölötte… semmi. Ez a férfias, lazán elegáns stílus nem kíván strasszos-csilli rátéteket, agyon-vissza koptatást. Csőtop, spagettipántos felső, trikó és egyéb úri huncutságok erősen meggondolandóak (és NEM) Kivéve ha 16 éves sudártermetű kislányok vagyunk… de nem vagyunk…

Kosztüm felsővel, magassarkúval még akkor is elegáns, ha kissé „szakadt” fazon. 40 év felett (és alatt is) azonban érdemes kritikusan szemlélni a szakadások méretét és az elhelyezkedését. Nyaklánccal, karkötővel nagyon vagány az összhatás. Sportcipővel, titokzoknival, boka fölé feltűrve szép, kötött anyagú kardigánnal, pulóverrel laza és stílusos. Flitteres, csipkés alkalmi felsővel hétköznapra nagyon nagyvilági. Szűk fazonú, ropogós fehér inggel, elegáns papucscipővel kifinomult. Ha öv, akkor szélesebb, egyszerű, letisztult, férfias fazonúval mutat a legjobban.

Hordják ám 40+ hírességek is

Mindannyian negyvenen felüli nők. Magasak, picurkák, soványak, teltek, mindegyikükön jól áll. Az én kedvencem SJP nadrágja a jobb szélső képen.

Ha tetszett a bejegyzés, várlak a jövő héten újabb stíluskártyával,

Szeretettel:

Enci

A képek forássa :https://hu.pinterest.com/bonjourmadame1977/style/

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük