Első gasztro bejegyzés, legyen a reggelim. Zabkása, mert egyszerű, finom és a végtelenségig variálható. Én tejjel csinálom, mert vízzel nem bírom megenni. Fél csésze zabpehely, másfél csésze tej. Édesítésnek méz, vagy teljes anomáliaként édesítő. Én teszek bele chia magot, mert divatos egészséges és mogyorót, mert attól finom (meg hízlal) Gyümölcs mindig kerül bele. Szóval nem a szép kép miatt néz ki így, hanem mert így eszem. Jót tesz az emésztésnek, a kis helyiségbe nem kell újságot vinni reggelente ha rászokik az ember a zabkására. Feltéve, hogy iszunk eleget. A zabpehelyre és a chia magra is sokat kell inni, vagy emésztési problémákat (puffadást, székrekedést) okoz.

Reggelire vagy tízóraira fogyasztva rengeteg energiát ad mert lassan szívódik fel. A nagy tervem, hogy narancslevet igyak hozzá, mert az lesz lenne igazán egészséges, de nem tudok reggelente savasat inni, így marad a kávé (mert az nem savas :D)
Ha tetszenek a bejegyzése, várlak vissza,
szeretettel:
Enci