Gyerekszoba

A házban eredetileg három szoba volt. Mivel az eredeti zuhanyzós wc-t megszüntettük, így az egyik szobából -a legkisebből- fürdő lett. Maradt még két szobánk. Az egyik lett a hálónk, a másik pedig dolgozó-vendég szoba. Három évig tartott ez az állapot, aztán megérkezett Lili és elfoglalta a kisszobát. Az első, házunkról szóló bejegyzésben már megmutattam a házunk vásárláskori állapotát ITT.

Ez volt a kisszoba:


Ide kellett beleképzelnem a babaszobát. Rengeteg-rengeteg képet gyűjtöttem össze a Pinterest gyerekszoba táblámon.

Ezekből a tervekből valósult meg Lili babaszobája. A bútorok nagy részét az IKEA-ban vettük.

A nagyobb bőröndöt Tihanyba vettük, a Tihanyi PIAC placcon, a kisebbik bőröndöt Vateráztam.

A pomponok saját készítésűek. 

  A kiságy fölé a KIK-ben talált művirágból készítettem mobilt. A keret hímzőráma, a csipkét a piacon vettem. A szívecskék a karácsnyi díszeink közül valók. 

A fotel lomtalanításból van. Áthúzattuk, imádjuk. A szőnyeg idén került be az IKEA kínálatába. Évek óta szerettünk volna ilyen mintájút, de eddig mindenhol horror ára volt. 

 Békakirálylány és házikók a KIK-ből. Brumi az antikváriumból. Mindkettő párszázas tétel. 

Be kell vallanom, Lili baba sosem aludt ebben a szobában. A koraszülött osztályon töltött idő után, ahogy hazakerült a mi ágyunkban aludt 🙂 De ez, talán nem a berendezésen múlt 😀

A szoba most éppen megint átalakulóban van, mert Lili három éves lesz hamarosan és ősszel óvodába megy. Ha szeretnél erről is olvasni, kövesd a blogot a facebookon. Ha tetszenek a bejegyzések, kérlek ajánlj a barátaidnak is.

Szeretettel:

Enci

1 thought on “Gyerekszoba”

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük